WORKSHOPS SANT ROC: adOsrOdes

Durant la setmana cultural que s’ha realitzat a setmana passada, el Workshop “adOsrOdes” pretén donar a conèixer una nova visió de les dues rodes així com les seves modalitats més importants. Aquest any hem conegut les modalitats de: bmx i trajectes de llarga distància amb bicicleta de muntanya.

AdOsrOdes va comptar amb tres dies ben diferents. El primer d’ells, el dedicàrem a veure les diferents modalitats de bicicletes que existeixen, així com el seu funcionament i reparació, a més, de realitzar un circuit al propi col·legi per tal de conèixer quines velocitats són les més correctes per a cada situació. Per la vesprada vam agafar les nostres bicicletes i ens desplaçàrem fins al circuit de BMX del “Viaducte” escoltats en tot moment per a policia. El nostre amic Quique Santonja, especialista i monitor de l’escola de B.M.X  ens realitzaria una demostració i pràctica al circuit.

Durant el segon dia del nostre “Workshop adOsrOdes” es va organitzar una excursió de llarga distància, ja que constava de 32 quilòmetres al primer dia i 21 kilòmetres per al segon i últim dia. L’excursió va transcórrer per tres localitats: Alcoi, Cocentaina i Muro d’Alcoi. Després de realitzar un gran esforç i amb més de 5 hores de travessia, els alumnes van arribar al paratge de “Sant Cristòfol” on vam agafar forces per tal de muntar fins el Castell de Cocentaina. Una vegada al Castell, era tot molt fàcil, ja que solament ens faltaven uns pocs quilòmetres per arribar a la nostre destí, el Refugi de “Els foietes”. Els alumnes ho aconseguiren després de més de 6 hores d’esforç.

L’últim dia de “adOsrOdes” els alumnes es van despertar sobre les 7:30 del matí per tenir temps de realitzar la nostra última excursió abans de tornar al nostre col·legi; coronar el Castell amb les nostres bicicletes. Després de desdejunar, ens posarem mans en l’obra i la veritat és que ens va costar una mica, ja que el camí era una mica estret, però al final ¡Ho vam aconseguir!

Plens d’alegria i satisfacció per poder haver realitzar en nostre repte, vam anar directes al “Refugi dels Foietes” on vam dinar i ho recollirem tot. Tocava pillar forces per tornar al col·legi. Després de dues hores i mitjana, arribarem al col·legi sobre les 16:50 hores de la tarda. Molt contents per l’experiència viscuda i per tot l’esforç que els alumnes han mostrat en aquestos tres dies del “Workshop adOsrOdes”.
Ací vos deixem el vídeo dels tres fantàstics dies.

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría