6é. Jaume, una autèntica caixa de sorpreses!

Aquesta setmana hem tingut sort al cole i ha vingut a visitar-nos el nostre benvolgut Jaume, i com sempre amb moltes històries per contar-nos a la seua llibreta d’aventures.

Encara que per a nosaltres poder escoltar a Jaume sempre es un plaer, hem de reconèixer que cada vegada te la capacitat de fer-nos conscients de la importància que pot tenir la lectura a les nostres vides i tot el que ens perdem per no endinsar-nos dins d’un llibre.

Amb la seua animació lectora del 9 d’octubre, hem après moltes coses tant alumnes com mestres, però anem a donar-vos la possibilitat a vosaltres perquè…

img_6578

Hem descobert que Jaume primer té un llibre molt important la «crònica o llibre dels fets» on Jaume ens ha contat que no conta el seu fracàs a Peníscola, perquè sols redactava els fets als quals ell eixia victoriós.

Ja sabíem que el dia 9 d’octubre celebrem l’entrada de Jaume I a València, però ara hem après que el dia dels enamorats a la nostra comunitat es el dia 9 d’octubre, ho sabíeu? Nosaltres no, així que a partir d’ara podrem explicar què es la mocadorà i qui era Sant Donis.

I per últim, ens ha sorprès a tots explicant-nos les ales que hi ha al escut d’Alcoi… I es que ens ha contat que es creu que quan Jaume I va continuar conquistant altres terres, en una situació d’apur va demanar ajuda als cristians que havien pels voltants i nosaltres vam anar a ajudar-lo. Així que Jaume I va concedir que l’escut d’Alcoi tinguera eixes ales per a representar que quan ell va demanar ajuda els cristians d’Alcoi van anar «volant».

De la mateixa manera que anirem nosaltres a la biblio a fer-nos ja el carnet i pot ser amb sort, trobarem al nostre Jaume.

img_0192

img_0197

img_6579-1

img_6581-1

img_6582-1

img_6583

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría