Gimcana al Mercat de Sant Roc per iniciar el projecte Esmorzem junts!

Comencem de la millor forma possible el curs amb un projecte molt emocionant que ens ajudarà a descobrir l’interessant món de l’alimentació i la nutrició.

La motivació pels núvols amb una gimcana pel Mercat de Sant Roc. Amb els nostres veïns del barri, hem iniciat un camí que ens durà de la mà per establir llaços d’amistat i fer més significatiu el treball que duem a terme a la nostra escola. [Sant Roc]2 és un projecte global per tendir ponts entre escola i mercat. Apropar l’educació dels nostres fills a l’entorn, la societat i el barri. Una aposta del Mercat per sensibilitzar, per transformar la societat i vendre qualitat de la forma més humana possible. Un vincle que ens aporta riquesa cultural i la necessitat de recuperar els valors perduts.

Huí els responsables de les diferents parades, han sigut sigut els protagonistes a les proves que els hem preparat per superar un repte de 10 propostes basades en diferents intel·ligències múltiples. Els hem vist gaudir més que als xiquets. La implicació per part de tots ha sigut enorme, i per això estem més que agraïts.

Donem per iniciat el projecte ESMORZEM JUNTS! Moltes més activitats ens esperen…

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría