Els èssers vius: El gegant tímid. Construcció de la nostra cèl·lula.

Després del nostre primer projecte carregat d’emocions, des de la setmana passada ens hem posat a la feina amb un nou projecte carregat de sensacions, experiències i per descomptat aprenentatge que serà molt significatiu, perquè els alumnes seran els principals protagonistes dins de l’àrea de ciències. Aquest nou projecte s’anomena “Els éssers vius: El gegant tímid”. 

Per començar amb aquest nou projecte hem abordat un dels aspectes més genuí i petit que posseeix el nostre petit cos, i que d’alguna manera forma tots els nostres aparells i sistemes. Ens estem referint al que posseeixen tots els éssers vius, la cèl·lula. Per això durant la setmana passada els alumnes de cinquè han realitzat les maquetes d’una cèl·lula animal. Els alumnes han estat investigant a classe i a casa tot el possible d’una cèl·lula animal i de seguida es van posar a la feina per a la creació de la seva maqueta particular. Cadascun dels grups han posat molta il·lusió pera realitzar aquesta maqueta i la veritat és que han quedat molt bé.


Dins de poc de tems començarem amb les disseccions de diferents animals, però mentre ací us deixem una quantes fotos del muntatge de la cèl·lula. Esperem que us agraden.

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría