5è. Anellem voltors!

Aquesta setmana passada, dintre del nostre projecte ENTENENT LA NATURA, hem fet una activitat única que mai no podrem oblidar: l’anellament científic de voltors (treballada i estudiada prèviament a classe). Durant dos dies vam pujar al Canyet, on hi havia 27 joves voltors per anellar, agafant un d’aquestos gegants carronyaires per cada classe amb la finalitat de col·locar-li dues anelles, una en cada pota i les marques alars, que facilitaran el seu posterior seguiment i estudi. La veritat és que tindre aquestos ocells rapinyaires tan prop i poder-los tocar amb les pròpies mans ha estat una experiència inoblidable.

A la vesprada, molt prop del Preventori, vam poder observar en directe una impressionant àguila del Nepal i de dos falcons gerifaltes, propietat del falconer Álvaro, que ens van encisar amb els seus majestuosos vols i acrobàcies. Ara ens queda acudir a la nostra volguda Font Roja, al mes de gener, per poder anellar ocells prou més menuts que els voltors amb l’ajuda i direcció d’altre simpàtic amic de la nostra escola: Pep Cantó. De segur que aquestos ocellets no ens costaran tant d’anellar.

Ací publiquem algunes imatges de les dos excursions. Paga la pena observar-les. Volem aprofitar la publicació per a agrair al nostre amic i fidel col·laborador Àlvar Seguí per haver-nos facilitat aquesta històrica activitat.

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría