5è. A Nadal un pas de pardal

Divendres passat vam estar amb el nostre amic Dani Miquel. Amb motiu de la presentació del seu nou treball  «A Nadal, un pas de pardal». Personatge que coneixem de fa dos anys quan va vindre per primera vegada a l’escola a fer les actuacions del seu treball «El barrets de Valor». Recordeu? Pareix que siga ahir!

Però el divendres va ser molt especial, perquè el vam veure per primera vegada acompanyat pel seu grup, format per Josep (trombó, encara que este ho toca tot),  Vicent (bateria) i Rafa (guitarra). Amb Dani, uns cracs els quatre.

Molts alumnes de Sant Roc estàvem al concert, però la gran majoria dels mateixos érem alumnes de cinquè. Es normal, ja que Dani ens ha fet gaudir moltes vegades i no podíem deixar d’estar amb ell. Per això volem donar les gràcies a tots els pares per haver fet l’esforç d’acompanyar-nos a aquesta magnífica presentació.

Aquest acte forma part de la campanya d’animació sociocultural ‘Vine al Centre de la Fantasia’, posada en marxa per la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià-Comtat i l’Ajuntament d’Alcoi, i col·laboren escoles com la nostra.  Una campanya que pretén fomentar el valencià, acostar els xiquets a la cultura i dinamitzar el centre de la ciutat d’Alcoi.

 

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría