Sant Roc a la presentació oficial del llibre La Maria no té por

Centenars de persones, entre grans i xiquets, van omplir el Centre Cultural d’Alcoi de gom a gom, en la primera presentació del llibre infantil La Maria no té por (Andana Edicions). Un àlbum il·lustrat que recupera la figura dels espantacriatures, els monstres valencians que invocaven les mares per fer por als menuts (la bubota, el butoni, el dimoni xicotet, l’home dels nassos, la cuca fera, etc.).

En la presentació van participar els nostres amics Francesc Gisbert, l’il·lustrador, l’italià Ricardo Maniscalchi, i el cantacançons Dani Miquel, que va intenpretar la cançó que va inspirar i dóna nom al llibre, “La Maria no té por”, corejada per tots els xiquets. Després, l’acte va continuar amb un divertit contacontes de l’actriu Rosanna Espinós, transformada en Maria l’Espantall.

LA MARIA NO TÉ POR on PhotoPeach

A la fi, els autors van signar llibres a tots els xiquets que es van arrimar per obtindre personalitzat el seu especial de la Maria no té por. A més a més, van ser obsequiats amb un pòster de gran format, amb tots els espantacriatures.

Els responsables de l’estrena han valorat positivament la implicació de les escoles participants, en especial al nostre col·legi, que va estar present amb una «marea roja» d’alumnes que aclamà cadascun dels actes que es van dur a terme. De fet vam rebre la felicitació en persona del mateix escriptor. Com sempre, Sant Roc bolcat amb la cultura.

Els mitjans de comunicació van estar present en l’acte, i van reflectir bé el que allí ocorregué. A continuació us deixem un vídeo i la notícia publicatda a pàg66:

La campanya «Vine al Centre de la Fantasia» continuarà al mes de desembre. La pròxima activitat, programada per al divendres 13 de desembre, serà l’actuació de Dani Miquel i el seu grup a Alcoi, per presentar el seu nou treball, un llibre CD de cançons de Nadal, amb el nom A Nadal un pas de pardal.

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría